Wat we doen

Wij bieden onze expertise en kennis op het gebied van geïntegreerd afvalbeheer, activiteit die afval beheert vanaf het begin tot de definitieve verwijdering, inclusief de regulering en het monitoren van het gehele proces.

De activiteiten van ons bedrijf zijn gericht op het garanderen van optimale oplossingen voor geïntegreerd afvalbeheer op basis van de strengste normen en Europese richtlijnen.

We hebben veel nagedacht over hoe we de kwaliteit van het leven in opkomende landen op een functionerende mannier kunnen verhogen. Belangrijke organisaties en middelen voor ontwikkelingslanden doen hun best, maar dat is niet genoeg. Particulieren en particuliere bedrijven moeten meedoen. Daarom willen we het nieuwe, geïndustrialiseerde land graag helpen om meer sociale gelijkheid en een duurzame levenskwaliteit te bereiken, voornamelijk in het vinden van oplossingen betreft het afvalbeheer.

De door ons gebruikte technologie zou het risico van verspilling verminderen, het zou banen creëren en mensen helpen om een opmerkelijke verbetering van de kwaliteit van hun leven te bereiken.

Afval, in al zijn vormen, of het nu gemeentelijk, commercieel of industrieel is, veroorzaakt chaos in de ontwikkelingslanden. Opkomende landen beschikken niet over de juiste knowhow om hun afval te verwerken en te verzamelen, om nog maar niets te zeggen over het op duurzame wijze storten of sanitair storten. Dit is iets wat we willen en kunnen veranderen.