Wie we zijn

De toenemende bevolking en consumptie in de wereld dragen aan de behoefte om onze hulpbronnen op de best mogelijke manier te gebruiken, en een mannier te vinden om een circulerende economie te bereiken, door hoge kwaliteit te garanderen in het terugwinnen en gebruiken van restafval voor effectieve en schone energieproductie.

Integrated Energy BV – IEBV is een vennootschap naar Nederlands recht. IEBV heeft een succesvolle ervaring betreft afvalbeheer over het algemeen en energieproductie in het bijzonder.

Na een lange lijst van succesvolle projecten voltooid in heel Europa, heeft IEBV het initiatief genomen om haar activiteiten over de hele wereld uit te breiden. We hebben ons bedrijf opgericht nadat we eerst hadden nagedacht en overwogen hoe we de kwaliteit van leven van mensen in opkomende economieën konden helpen verbeteren. We besloten om onze ervaring en technische knowhow in planning, engineering en constructie te implementeren als leverancier van modulaire waste-to-energy installaties, met de opdracht om de beste circulaire economieoplossingen te bieden.

Onze jarenlange ervaring in het afvalbeheer sector maakt ons de ideale partner voor projecten in het bieden van oplossingen van problemen betreft afvalbeheer. We zijn absolute experts in de aanleg van waste-to-energy- installaties (AVI). En als het gaat om het ontwerpen, plannen en bouwen van waste-to-energy- installaties, zijn wij er de leiders.